Unwined

Gault&Millau review

This is one of our "POP" selected places to check out. If you are looking for tasty food in a nice relaxing atmosphere this could be your next stop.Because no great story ever started with "Well I was drinking water."

Address

Steenweg 22
2800 Mechelen

Contact

+32 15 41 81 85

Web site

Facebook Go to Facebook

Instagram Go to Instagram

Opening hours

Monday 
Tuesday  17:00 - 00:00
Wednesday  17:00 - 00:00
Thursday  17:00 - 00:00
Friday  12:00 - 00:00
Saturday  12:00 - 00:00
Sunday  15:00 - 22:00
Publicité

Some other adresses

Tinèlle
Selected by Gault&Millau Selection
14.5 / 20

Tinèlle

Goswin De Stassartstraat 90, 2800 Mechelen

Belgisch Frans

Ken Verschueren, gekend van zijn periode als chef eigenaar van het gastronomisch restaurant De Tuinkamer, streek definitief neer in Mechelen centrum. Met twee concepten gaf hij het culinair cachet van de stad meer kleur. In Bar Bib een laagdrempelige bibliotheek bar met kleine gerechten en met Tinèlle een gastronomisch restaurant met focus op een à la carte waar het product centraal staat. Podium voor dit nieuw verhaal is ‘Het Predikheren’, een voormalig klooster en militair hospitaal uit de zeventiende eeuw. Met een interieur waar veel natuurhout en lichte tinten verwerkt werden gaat de essentie naar de authentieke hoge plafonds en muren. De chef gaat voor pretentieloze gastronomie zoals met de merus krab in hoeveboter gegaard en geserveerd met bimi. Duif uit Rancan wordt op karkas gebraden en gecombineerd met guancale en spitskool. Uit het zoete register volgt een variant op de gekende Gavotte koekjes. Gebracht in een tube die met chocolademousse gevuld werd en cassis coulis. Een verdiend half punt erbij voor Tinèlle!

The Chick
Selected by Gault&Millau Selection
12 / 20

The Chick

Sint-Romboutskerkhof 2, 2800 Mechelen

Jardin vervoegt vanaf 8 mei de Taste M-family. Verwacht je aan cocktails, gastronomische Chick-inspired tasters, heerlijke wijntjes en kazen in een fantastisch kader, onder de prachtige toren.-----Een karaktervol 16de-eeuws gebouw in de schaduw van de Sint-Rombouts kathedraal. Hier staan diverse bekende en originele kipbereidingen centraal op de kaart. Geen vogels aan het spit maar wel tal van gerechten uit onder meer de houtskooloven. Zoals een compositie van kip met gelakte aubergine, miso en paksoi. Nieuw in het weekend is de Chef’s Choice formule om nog meer beleving te creëren.

Poule & Poulette

Poule & Poulette

IJzerenleen 36, 2800 Mechelen

Belgisch

This is one of our "POP" selected places to check out. If you are looking for tasty food in a nice relaxing atmosphere this could be your next stop.Raw materials make a great interior in this new take on a chicken restaurant!

Advertisements