Aurum by Gary Kirchens

Gault&Millau review

Na jarenlange renovatie heeft Haspengouw met het middeleeuwse kasteel van Ordingen er een nieuwe parel bij. Dit historisch landgoed in het midden van de bloesemregio is een trekpleister voor gastronomisch toerisme met zijn authentieke hotelkamers en verfijnde keuken. En meteen goed voor drie koksmutsen! Gary Kirchens, die we nog kennen van La Villa Lorraine, zorgt voor uitgebalanceerde en verfijnde gerechten. Europese kreeft brengt hij zeer sappig als ceviche én kort gekookt met coulis van framboos plus koffieolie als een smaakrijke, contrasterende en evenwichtige compositie. Extra krokant gebakken kikkerbillen met zijdezacht vlees komen op een emulsie van waterkers en gesmolten Parmezaanse kaas. Opnieuw een samenspel van geslaagde contrasten in texturen wat de chef door speels gebruik van gepofte rijst extra benadrukt. Knap gepresenteerde interpretatie van chocolademousse in diverse texturen als afsluiter.

Address

Ordingen-Dorp 50
3800 Sint-Truiden

Contact

+32 11 58 68 18

Web site

Facebook Go to Facebook

Instagram Go to Instagram

Opening hours

Monday 
Tuesday 
Wednesday  12:00 - 13:30 / 19:00 - 21:30
Thursday  12:00 - 13:30 / 19:00 - 21:30
Friday  12:00 - 13:30 / 19:00 - 21:30
Saturday  / 19:00 - 21:30
Sunday 
Publicité

Menus

Some other adresses

Sacre Coeur
Selected by Gault&Millau Selection
12 / 20

Sacre Coeur

Heilig Hartplein 5, 3800 Sint-Truiden

Frans Belgisch

Deze levendige brasserie vindt men aan een verkeersvrij plein vlak naast de Onze-Lieve-Vrouwekerk in hartje Sint-Truiden. Vriendelijk onthaal en attentvolle bediening. Pittig bereide scampi met kreeftenjus en Iers rib-eye met bearnaise en prima frieten gevolgd door tarte tatin als voorbeelden van een pretentieloze brasseriekeuken.

Os
Selected by Gault&Millau Selection
12 / 20

Os

Ridderstraat 2, 3800 Sint-Truiden

Belgisch

Verwennerij in een leuk verlicht interieur met diverse versnijdingen rundvlees zoals chateaubriand voor twee, dry aged côte à l’os van Belgisch blauw-wit of exclusief Australisch wagyu. Klassiekers met stoverij en kalfstong in maderasaus. Voor visliefhebbers gegrilde tonijn uit de houtskooloven en dan afgewerkt met bearnaise.

Noen

Noen

Luikersteenweg 257, 3800 Sint-Truiden

This is one of our "POP" selected places to check out. If you are looking for tasty food in a nice relaxing atmosphere this could be your next stop.A place oozing character that takes away your worries and allows you to enjoy a little bite or a perfect glass of wine.

Advertisements