Word Culinary Innovator of the Year 2017!

13/04/2017

Publicité

De 'Culinary Innovators of the Year' 


Gault&Millau rijkt na de succesvolle editie van 2016, opnieuw haar Culinary Innovators Awards uit. 

De Culinary Innovators of the Year 2017 zullen gekozen worden tijdens het tweede gala event op 8 mei 2017. De gegadigden hebben nog tot 17 april de tijd om zich in te schrijven. 


De 8 winnaars worden op 8 mei bekend gemaakt tijdens de exclusieve ‘Culinary Innovators Awards Show’, met dit jaar niemand minder dan de Spaanse Quique Dacosta als gastchef. 


About Culinary Innovators


"Samen met haar partners wilt Gault&Millau innovatie binnen de gastronomische wereld initiëren en stimuleren. Zo is er een on- en offline platform waar chefs, experts en foodies samen kunnen nadenken over de toekomst van de gastronomie. 

Hiermee wilt Gault&Millau inspireren en zorgen dat de Belgische gastronomie aan de wereldtop blijft!" (Aldus Dries Tack  Business Development Director Gault&Millau)


Deelnemen kan hier en kan als persoon, bedrijf of instelling die een innovatieve visie, een concept, een dienst of product kan voorstellen die een reële meerwaarde biedt aan de culinaire wereld. Iedereen kan dus deelnemen: chefs, academici, productontwikkelaars, telers, digitale geniën, designers... 


De grote winnaar


De grote winnaar wordt gekozen uit één van de laureaten uit de verschillende innovatie categorieën. Dit gaat van innovatieve ingrediënten, gerechten, dranken en bereidingen via speciale omkaderingen en concepten tot de technologisch meest vooruitstrevende producten en ideeën. Ook wordt er aandacht geschonken aan de meest innovatieve marketing aanpak en de evoluties richting duurzaamheid. 


Awardshow 2016


Ter inspiratie kan u hieronder de aftermovie van de Culinary Innovators Awards 2016 bekijken en hier de winnaars en sfeerbeelden van vorig jaar ontdekken!