Team achter Tomorrowland opent restaurant MESA

13/02/2018

Publicité

Restaurant MESA


In Antwerpen, centraal in de iconische Kloosterstraat, opent in het najaar van 2018 een gloednieuw restaurant met bar. ‘Mesa’ wordt een gezellige relaxe plek waar ‘sharing’ centraal staat.

 

Het restaurant zal een easy going plek zijn - zeg maar: street food bar - met een beperkt aantal tafels. Het idee is ontstaan vanuit het jonge team achter Tomorrowland en hun onbegrensde passie voor reizen, lekker eten en het verbinden van mensen.

 

De gerechten bij ‘Mesa’ zijn geïnspireerd op de ‘Tastes of the World’ keuken van Tomorrowland: typische en heerlijke smaken vanuit alle hoeken van de wereld, gebracht als één geheel. De beste Mexicaanse taco’s, een heerlijk Japans Miso kipje of verrukkelijke mosseltjes van bij ons zullen als sharing gerechten op tafel komen.


 

De kaart wordt samengesteld met respect voor de seizoenen. De gerechten zullen bereid worden met pure ingrediënten, rechtstreeks van bij de teler. De cocktailkaart volgt dezelfde weg en brengt de allerlekkerste coctails van over de hele wereld samen: heerlijke Pisco Sour uit Peru, de typische Mexicaanse Margarita of een authentieke Braziliaanse Caipirinha.

Personeel gezocht


Voor de start van ‘Mesa’ worden getalenteerde medewerkers gezocht. Naast een Chef Kok die het restaurant samen met ons naar een hoger niveau kan tillen, zoeken we een Hospitality Manager om het team te leiden, de gasten te ontvangen en een vlekkeloze en hartelijke service te garanderen.

 

Net zoals de gerechten van over de hele wereld afkomstig zijn, wordt een keuken- en zaalteam gezocht dat bestaat uit medewerkers met verschillende culturele achtergronden, die allen een passie hebben voor smaak en het ‘Tastes of the World’ gevoel uitstralen.

 

Heb je de ervaring, capaciteiten en het enthousiasme om in een jong team aan de slag te gaan en ben je klaar om mee te werken aan een fantastisch en bruisend nieuw verhaal? Contacteer de organisatie via info@mesa.world voor 15 maart 2018.

 

Info: https://mesa.world/