´RestoChezMoi`: uw favoriete restaurant of brasserie bij u thuis

Food, friends en staycation: dat worden de drie sleutelwoorden in deze moeilijke zomer. Meer dan ooit zullen we het plezier van gezellig samenkomen thuis herontdekken.

En daar hoort geen fastfood bij, maar een hapje en een drankje van ons favoriete restaurant of brasserie.

Met de beperkte capaciteit waarmee we waarschijnlijk terug zullen mogen starten, zal de vraag naar een authentieke beleving thuis alleen maar toenemen.

 

Om dat voor u als restaurateur te faciliteren, is er nu ´RestoChezMoi`: een online bestelplatform met net dat ietsje meer.

Een platform waarop u niet enkel snel eten kunt bestellen, maar ook uw favoriete restaurant of brasserie kunt boeken voor een gezellige namiddag of avond bij u thuis.

En waarmee u als restaurateur wordt geholpen wanneer u eindelijk terug open mag met beperkte capaciteit. 


Schrijf je nu in en maak gebruik van de snelle beslissers korting!

 

Bekijk deze video voor een eerste kennismaking met RestoChezMoi


Hoe? RestoChezMoi wordt het gezicht van uw restaurant bij de mensen thuis. Inclusief chef die wordt getraind om uw meest populaire gerechten aan huis te bereiden, professionele kelner en opkuis achteraf.

Indien gewenst, wordt er zelfs een shuttledienst voorzien die uw ‘gasten’ veilig terug thuis brengt.

 

Het resultaat? Uw klanten genieten van de authentieke beleving van uw restaurant in hun eigen thuis, en kunnen zich focussen op waar het in deze moeilijke tijden om draait: gezellig samenzijn in beperkte kring.

 

Sluit u zich als restaurateur aan bij RestoChezMoi, dan staat dit indrukwekkende team voor u paraat om uw hoogstaande restaurantervaring tot bij de mensen thuis te brengen.

En krijgt u er een handig te managen online platform bij dat het vele takeaway-werk een extra dimensie geeft.

Zodat ook u zich kan focussen op waar het om draait: het gereduceerde aantal klanten in uw zaak een totaalbeleving bieden, en ondanks die beperkingen toch een topzomer draaien. 

 

Wat denkt u, maken we er samen een speciale staycationzomer van?