Partner Content: Feesten in stijl in uw eigen tuin met Stretched.be

02/03/2020

Publicité

Exclusieve tenten, meubilair en decoratie


Eindeloos zoeken naar de geschikte locatie voor uw event is met ons niet langer nodig, laat uw eigen thuis schitteren voor uw feest.Megusta en Stretched.be hebben alles in huis om uw feest of evenement op te bouwen in uw eigen tuin. Van een kleinschalig intiem diner tot een groots galafeest, u kiest uit de oneindige mogelijkheden. Ons aanbod bevat verschillende soorten tenten, een exclusief assortiment van kwaliteitsmeubilair, verlichting en decoratie. Zo creëren we precies de sfeer en ambiance die u voor ogen hebt.Bovendien kunnen wij u dankzij onze jarenlange ervaring in de eventsector een perfecte service garanderen van montage tot demontage. Het enige wat u nog hoeft te doen, is genieten samen met uw gasten!Professional creator of dreams


De perfecte white wedding, de ongedwongen bohemian garden party, de uitbundige verjaardag of het romantische communiefeest,… Wij zetten de juiste toon voor elk soort feest.


Met onze sfeervolle tenten wordt uw prachtige tuin de ‘next-level’ partysetting, hoe groot of hoe klein uw feest ook wordt.

In het aanbod van meubilair en decoratie houden we de standaard bijzonder hoog. We volgen de nieuwste trends op de voet en we denken graag mee om die tot hun volste recht te laten komen.Unforgettable memories in your own garden


Voor de logistieke organisatie kan u rekenen op onze kennis en ervaring. U hebt de keuze op een voorstel volledig op maat of uit ons uitgebreide aanbod vooropgestelde totaalpakketten.

Wij brengen de tent(en) en alle mogelijke interieurelementen ter plaatse en bouwen de gewenste feestsetting op. Na het event halen we alles terug op zodat u nog kan nagenieten van uw feest.


We create your perfect partysetting


Heb je een concept in gedachten, laat het ons weten! Wij komen vrijblijvend vooraf ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee om uw idee tot in detail waar te maken.


Contactgegevens


www.stretched.be 

info@stretched.be


+32 471 44 60 13