“Njomly.com” eerste livestream store van Europa

14/01/2019

Publicité

Njomly.com: eerste livestream store van Europa, de webshop die de beste culinaire ambachtslui bij elkaar brengt 


Hofleverancier van elke foodie

 

Op 14 januari gaat Njomly.com live: de nieuwe webshop voor alle hobbykoks, foodies en liefhebbers van het goede leven. Je vindt er de beste culinaire topproducten, aangeleverd door de meest gerenommeerde vaklui van België. Dry aged beef van The Butcher’s Store, de beroemde kazen van Van Tricht, Royal Belgian Caviar, exclusieve topwijnen van Vinifera en andere topproducten zijn slechts enkele clicks van je verwijderd.


Waar je vroeger het hele land moest doorkruisen om de beste grondstoffen aan te kopen, wordt nu alles verzameld op één website. In een handomdraai bestel je delicatessen, die de volgende dag (gekoeld) bij jou thuis worden geleverd, altijd vers en de beste kwaliteit.“Door specialisten samen te brengen,

ontstaat er een uitzonderlijke kruisbestuiving.”De eerste livestream store van Europa

 

Op Njomly.com vind je de beste producten van echte ambachtslui. Er wordt veel informatie voorzien, vaak ook met video, om je stap voor stap in je keuze te begeleiden.

 

Het persoonlijk contact met de ambachtsmannen blijft heel belangrijk. Daarom heeft Njomly ook nog een andere grote primeur: het wordt de eerste livestream store van Europa.

 

Via webcamera’s kan je rechtstreeks binnenkijken bij de ambachtslui en ook live advies vragen. Net zoals in een echte winkel, kan je een nummertje trekken en dan jouw vragen stellen via de chatfunctie. De online winkelbeleving wordt hierdoor naar een hoger niveau getild, dit is uniek in Europa!

 

Alle ambachtslui verzameld op één adres

 

Ondertussen zijn er al 11 culinaire vakmensen - en verschillende top partners van Gault&Millau - die hun exclusieve topproducten via Njomly.com aanbieden:

 

 

Bestel online, volgende dag geleverd

 

Eens je je bestelling geplaatst hebt, gaat het heel snel. Er is geen stock, de producten komen rechtstreeks van bij de ambachtslui, dus ze zijn kraakvers. De producten worden de dag nadat je besteld hebt gekoeld bij jou thuis geleverd. Je krijgt ook een SMS met het exacte uur van levering.