Next Gault&Millau POP event : 17/06 @ DMH at Bocadero, Antwerpen

24/04/2019

Publicité

Gault&Millau POP-Event


Zoals vorig jaar organiseert Gault&Millau haar POP-event op Lightspeed's Data Meets Hospitality Event. Dit prachtige evenement vindt plaats op 17 juni in Bocadero Antwerpen van 10u tot 18u. In de Gault&Millau  POP-zone introduceren verschillende partners hun nieuwste producten en serveren ze heerlijke hapjes en drankjes. Wat is POP?


"POP" staat voor een selectie van toegankelijke en trendy restaurants waar het concept en de beleving centraal staan. Vaak ligt de focus hierbij op één top product of bereiding. De nadruk ligt op de kleine ondernemingen die focussen op kwalitatieve gourmet, fast- en streetfood.


50% korting op tickets!


Als hoofdpartner van DMH geven wij 50% korting op tickets aan Chefs en Hospitality professionals! Wees er snel bij!


Registreer nu je 50% korting via deze link!

Selecteer het ticket en voer de promotiecode in: GaultMillau50


Data Meets Hospitality 2019


Data Meets Hospitality is hét data-event voor horecaondernemers - wordt voor de tweede keer op rij georganiseerd in Antwerpen, op maandag 17 juni. Dit event is bedoeld om ondernemers in de horecabranche meer bij te leren over data, marketing, personeelsplanning, service en klantdata. De aanwezigen krijgen praktische tips en hands-on advies waarmee ze hun zaak kunnen optimaliseren.Wat kunt u verwachten van DMH19? 


Wegens het enorme succes van de eerste editie in 2018, heeft Lightspeed - organisator van het event - besloten om de tweede editie nog grootser te maken. Natuurlijk in samenwerking met haar partners, waaronder Gault&Millau. Het concept blijft onveranderd: 

●      Topsprekers die inspirerende keynote sessies verzorgen 

●      Meer dan 15 horeca partners die klaarstaan om 1-op-1 advies te geven

●      Horeca Experience Zone voor alle nieuwste trends op gebied van horeca 

●      Talloze netwerk-kansen met meer dan 750 collega-ondernemers