Michiel De Bruyn en Frederika Vandeleur openen op 15/7 hun gastronomisch restaurant sense

15/07/2020

Publicité

Vanaf woensdag 15/7 is Waasmunster een gastronomische parel rijker.  Op de plaats waar voorheen restaurant Alex was opent restaurant sense zijn deuren.  Het geesteskind van Michiel De Bruyn en Frederika Vandeleur.  

 

Michiel starte zijn carrière op een boogscheut van restaurant sense, namelijk bij restaurant De Snip, eveneens in Waasmunster.  Hij opende samen met Dominique Tondeurs  in 2008 Fleur sur l’eau.  Na omzwervingen langs “de pastorale” van Bart De Pooter in Reet en ’t Zilte onder de vleugels van Viki Geunes ( waar Michiel head chef was ), reisde Michiel 5 jaar lang de wereld rond voor het begeleiden van evenementen voor Sergio Herman en Peter Goossens.  


Na 5 jaar als consultant en als head chef van het restaurant Saint Guidon (RSCA Anderlecht) groeide het idee voor een eigen stek waar hij zijn ideeën en creativiteit een podium kon geven. 

 

Frederika ging na een carrière in de mode-industrie aan de slag in oa De Treeswijkhoeve  en air republic aan de slag om op hoog niveau mensen te kunnen ontvangen.


 

In hun restaurant willen zij een productkeuken brengen waarbij het klassieke en het moderne mooi verstrengeld zijn.  Aangevuld met de persoonlijke service en een mooie selectie aan wijnen willen zij een van de referenties worden in het Waasland.