Lancering Gault&Millau Gids vindt ook dit jaar digitaal plaats

25/11/2021

Met veel spijt moeten wij u meedelen dat ook dit jaar de fysieke lancering van de Gault&Millau gids niet zal kunnen plaatsvinden zoals voorheen.

Publicité

Met veel spijt moeten wij u meedelen dat ook dit jaar de fysieke lancering van de Gault&Millau gids niet zal kunnen plaatsvinden zoals voorheen. Na overleg met verschillende betrokken partijen en instanties is dit vandaag de moeilijkste maar de meest verantwoorde keuze.  Maar tegelijkertijd willen we niet bij de pakken blijven zitten en onze laureaten voor 2022 zo goed mogelijk vieren. 

 

De Awards Show en de lancering van de gids zal daarom opnieuw digitaal plaatsvinden (op 13 december) met een mooi online event, uitgezonden van bij Brussels Expo. De link naar deze digitale show wordt u spoedig gecommuniceerd. Onze gids lanceren we dus zeker, want net als vorig jaar willen we de sector meer dan ooit steunen en laten zien waar men vandaag en morgen culinair kan genieten. Onze gids zelf zal vanaf de dag van ons online event, 13/12, verdeeld worden.

 

De annulering van dergelijk event en de reorganisatie naar een online event brengen heel wat gevolgen met zich mee. Wij hopen dan ook oprecht dat wij op uw begrip mogen rekenen om samen het beste te maken van deze uitzonderlijke situatie.