(Her)ontdek de Gault&Millau Discovery Cheque!

Jun 29, 2020

Beste restauranthouder,

Wij hopen dat u een vlotte heropstart heeft gehad na de moeilijke laatste maanden. Gault&Millau zal dit jaar meer dan ooit ondersteunend werken en via onze kanalen de sector in een positief daglicht stellen. We willen daarbij onder het motto “eren in plaats van evalueren” de klanten naar alle gepassioneerde en talentrijke professionals die ons land rijk is ‘gidsen’.

Heeft u als klant een Discovery Cheque gekregen? Klik dan hier.


Via dit nieuwsbericht willen wij u graag herinneren aan deGault&Millau Discovery cheque”, onze cadeaubon die wij in 2018 lanceerden. Deze cheque wordt uitgegeven en gewaarborgd door onze logistieke partner Resengo, die deze extra service kosteloos en zonder verplichtingen aanbiedt aan bestaande klanten en niet-klanten.

De cheque kan u beschouwen als een normaal betaalmiddel zonder verplichtingen of restricties. Resengo verzekert dat dit bedrag integraal en snel op uw rekening komt. De komende maanden komt er een nieuwe campagne rond deze cheque. Enkele grote bedrijven engageerden zich reeds tot aankoop van deze cheques voor hun klanten en zo ook de horeca een extra duwtje in de rug te geven. Gelieve ons te laten weten indien u graag opgenomen wilt worden in de Discovery Cheque selectie, of indien u onterecht als deelnemer vermeld staat in deze selectie.


Indien u nog niet geregistreerd bent en graag wilt deelnemen, volstaat het om een mail te sturen naar [email protected]. Wij zullen u dan opnemen in de selectie van de restaurants waar de bon geldig is. De enige voorwaarde om te kunnen deelnemen is dat uw restaurant deel uitmaakt van de Gault&Millau restaurant selectie. De selectie bevat reeds mer dan 300 restaurants.

Het team van Resengo beantwoordt ook graag al uw verdere vragen omtrent deze cheque via [email protected]. Meer info kan u vinden op de pagina www.gaultmillau-discovery.com/veelgestelde-vragen.

We hopen dat deze cheque ervoor zal zorgen dat nog meer mensen de weg naar de betere gastronomie zullen vinden en ook uw restaurant mogen (her)ontdekken!We wensen u een succesvolle zomer en zullen zoals steeds mee aan uw zijde als verdedigers van de Belgische gastronomie staan.

Team Gault&Millau

More News

Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

Apr 26, 2024

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

Apr 2, 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024