Minimalistisch en naadloos design, daaraan herken je de bak- en stoomovens van de Excellence Line van V-ZUG

12/11/2021

Publicité

Met de compleet nieuwe toestelgeneratie legt V-ZUG de lat hoger voor de bak- en (combi-)stoomovens. De nieuwe keukentoestellen van de Excellence Line, die in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd worden, hebben een minimalistisch design dat perfect in elke keuken past.

100% Zwitserse perfectie: met de nieuwe bakovens en (combi-)stoomovens wordt koken een geheel andere ervaring. De toestellen van de comfortniveaus V2000, V4000 en V6000 onderscheiden zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid en met deze hightech keukenapparatuur zijn niet alleen ervaren chef-koks maar ook hobbykoks in staat om perfecte gerechten op tafel te toveren. Dankzij AutoDoor, de eerste deur die niet alleen automatisch opengaat maar ook automatisch sluit, zijn nu greeploze uitvoeringen van de V-ZUG-keukentoestellen mogelijk. De bediening verloopt snel en intuïtief dankzij de revolutionaire CircleSlider in het midden van het grote aanraakscherm.

Naadloos design dat past in elke keuken
Met hun minimalistische design en spiegelglasfronts passen de toestellen van de Excellence Line perfect bij elke keukeninrichting en -stijl. De toestellen zijn teruggebracht tot de essentie en het spiegelglas laat de kleuren en materialen helemaal opgaan in de omgeving. Zo wordt de keukenapparatuur naadloos geïntegreerd in de leefruimte. En wie echt strak wil, die kiest voor de greeploze uitvoering.

https://www.vzug.com/be/nl/home