De innovatie van CHEF® Signature

Nov 29, 2018

Consistentie. Kwaliteit. Creativiteit. Drie elementen die professionele chef-koks elke dag met veel zorg en bekwaamheid combineren.

Het is onze missie om koks en andere food professionals te helpen om een harmonieuse mix te verkrijgen van al deze elementen. Daarom hebben we het CHEF® Signature-assortiment gecreëerd, gemaakt door chefs voor chefs.

Globale aanpak


De moderne gastronomie kent geen grenzen en het CHEF® Signature gamma is hiervan het bewijs.

We hebben samengewerkt met ons Chef2Chef-team in Europa. Dit team bestaat uit top chefs van toonaangevende restaurants in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Nederland. Elke chef brengt waardevolle inzichten en kennis , waardoor deze ontwikkeling een echte meerwaarde kan bieden aan chefs wanneer die een nieuw modern menu wilt opstellen.

Uw stempel , uw signatuur


We wilden chefs helpen om een persoonlijke toets aan hun kookkunst te geven en gerechten te creëren die synoniem worden met hun naam of etablissement.

Met een totaal van 4 producten in het assortiment zorgt CHEF Signature voor creativiteit en experimenteren in de keuken. Door complexe smaken aan te bieden die voor vele applicaties van toepassing zijn, versnelt elk product het proces van de ontwikkeling van nieuwe recepten.

CHEF Signature bevordert de creativiteit doordat het makkelijk te doseren is en zowel in zoete als zoute gerechten kan worden gebruikt.

Innovatief. Open. Radicaal.


Het CHEF® Signature-assortiment blijft trouw aan trends terwijl het tegelijkertijd de traditionele kookprincipes vergemakkelijkt.

Dit Signature assortiment dekt een breed culinair spectrum en past naadloos in alle stadia van het kookproces. Dit omvat een eenvoudig gebruik bij het op smaak brengen van gerechten of als basis voor heerlijke stoofschotels, marinades en dressings.

Toepassing


De enige beperking bij het gebruik van CHEF® Signature is uw creativiteit.

Sommige van onze koks hebben de pasta's gebruikt om gerechten op smaak te brengen of door ze toe te voegen aan sauzen voor net datgene extra.

Een andere mogelijkheid is om ze te gebruikten in koude recepten zoals mayonaises , dipsauzen en andere sauzen. Ook ideaal om een laatste hand te leggen aan soepen, sauzen en stoofschotels zoals een reductie van witte wijn bij prei, ceviche van dorade met citroenpasta, en zelfs in desserts, zoals winterbessen met een reductie van rode wijn en port.

Wenst u meer info ? contacteer CHEF® via [email protected]

Aarzel niet langer: koop, test en experimenteer met het CHEF Signature-assortiment.


More News

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

Apr 2, 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024