De hamburger blijft inspireren

Nov 2, 2017

De hamburger blijft inspireren

Lang stond de hamburger symbool voor fastfood, maar ondertussen heeft deze snack alle regionen van de restauratie veroverd, tot zelfs de sterrenrestaurants met varianten op basis van truffel, foie gras, kaviaar… Het concept is zo succesvol dat veel fast casual zaken er hun gram in vinden. Goed nieuws: de goesting naar belevingsrestaurants is lang niet voorbij.

Bij Davigel kennen we het succesrecept uit het hoofd: een lekker broodje, gecombineerd met sla, tomaatjes, saus en natuurlijk de hamburger zelf. Interessanter is: het verschil maken voor de liefhebber! De sleutelwoorden zijn kwaliteit en originaliteit en Davigel heeft hiervoor alles in huis.

Kwaliteitsvlees


Een centrale rol blijft vaak weggelegd voor het vlees. Davigel werkt met geselecteerde Franse rundrassen: Charolaise, Normande, Limousine, Aubrac, Salers…. Topkwaliteit voor uw premiumburgers, met een ideale ronde vorm en gehakt op slagerswijze voor een luchtige textuur. Zij vervolledigen ons ruime assortiment hamburgers van rundvlees, dat zelfs een bio-variant telt.

U hoeft zich uiteraard niet te beperken tot rundvlees. Doe zoals één van onze klanten en serveer een kalfsburger: “De eerste keer dat ik deze vermeldde op mijn menubord, was alles meteen uitverkocht! Sindsdien bied ik hem regelmatig aan”. Fish ’n chips van kabeljauw, kip… het zijn maar enkele mogelijkheden om uw burgerliefhebbers op een andere manier in de watten te leggen.

Leuke extra’s


Variatie in afwerking en broodjes kan tot bijzondere creaties leiden. Insider tip van onze product manager: de nieuwe Bun’n’Roll, een spiraalvormig broodje op basis van heerlijk croissantdeeg Bagels, buns, traditionele cheddar en tal van andere kazen, bacon, pestosaus, paprikareepjes…. Het leuke aan burgers is dat er geen rem staat op inspiratie en smaak. Vegetariërs, bijvoorbeeld, kunnen de bun vervangen door een avocado of een grote champignon en de steak door een burger op basis van rijst of linzen, falafels, zelfs een courgettewafel.

Tot slot is een burger op zijn best geserveerd met frietjes of pommes campagnardes. Ook hiervoor kunt u bij Davigel terecht. Handig, alles onder één dak voor een burger op maat!

Meer info: https://www.davigel.be

More News

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

Apr 2, 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

Mar 21, 2024

Topchef Tim Boury en JARR ontwikkelen samen een sprankelende kombucha

Mar 17, 2024